wo. dec 6th, 2023
Zo kom je goed voor de dag bij (potentiële) klanten en partners

Als ondernemer heb je vaak meetings. Met potentiële zakenpartners of met klanten. Je bent vaak in contact met mensen voor professionele doeleinden. Dan wil je ook als een professional voor de dag komen. Dit doe je natuurlijk met een goede outfit, maar ook je tas hoort hierbij. Ik geef je graag wat tips over hoe je goed voor de dag komt komen voor deze belangrijke meetings.

Business tas

Bij een meeting heb je vaak ook wat spullen nodig. Je laptop, de lader, wat papieren, wat te drinken, een hapje te eten voor na de meeting. Je neemt van alles mee. Om zo professioneel mogelijk voor de dag te komen gebruik je hiervoor leren laptoptassen. Met een nette laptoptas kom je professioneel en georganiseerd over. Andere business tassen geven hetzelfde effect. Ze geven een bepaalde uitstraling. Daarnaast zijn ze van goede kwaliteit omdat er van uit wordt gegaan dat dit soort tassen veel gebruikt worden. Daar moeten ze natuurlijk tegen bestand zijn. Ook zijn ze meestal uitgerust met een hoop nuttige organisatorische vakken. Een goede businesstas geeft dus een mooie uitstraling én is ook nog een enorm praktisch.

De outfit

Je outfit is ook zeker iets waar je voor elke meeting aan moet denken. Deze moet vooral bij jou en je onderneming passen. Als je een heel zakelijke onderneming hebt of voor een erg formeel bedrijf werkt ga je voor een pak. Maar als je wat meer casual kan, sla daar dan niet in door. Kom niet in een super kort broekje en een crop top naar een meeting, hoe ‘casual’ het bedrijf ook is. Een goede business casual outfit bevat nog steeds en mooi bloesje of een strak colbertje, maar je kan deze afmaken met je jeans en sneakers. Zo krijg je een mooie balans en blijf je toch een beetje bij jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *