za. sep 30th, 2023

Een tijdregistratie app is een soort software waarmee werkgevers kunnen bijhouden hoeveel tijd hun werknemers aan hun werk besteden. Deze software maakt gebruik van urenregistratie die het totale aantal uren weergeven dat elk individu aan het werk is. Het registreert de kantooruren van medewerkers op het moment dat ze elke dag beginnen en stoppen. Deze applicatie kan worden gebruikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Zeker voor bedrijven met werknemers die thuiswerken is dit een zeer handige tool. Afgezien van tijdregistratie, heeft deze applicatie ook verschillende andere toepassingen die je kunnen helpen bij het organiseren van je personeelsplanning.

Het helpt je bij het plannen van je personeel

Een van de vele geweldige functies van een tijdregistratie app is dat je het schema van elke werknemer kunt instellen. Je kunt voor elk individu een specifieke tijd invoeren voor een specifieke taak. Hiermee kun je verschillende soorten geplande taken instellen voor verschillende werknemers die elke dag meerdere soorten verplichtingen hebben. Daarnaast kun je ook controleren welke van je medewerkers zich niet aan de door jou opgegeven planning houden. Daarom kan deze applicatie een enorm nuttig hulpmiddel zijn voor je personeelsplanning. Hiermee kun je zien wie er wel en niet op de afgesproken tijden werkt, wat je ook kan helpen bij het nemen van disciplinaire maatregelen en dergelijke. Door een tool te hebben waarmee je medewerkers hun dagelijkse schema’s kunnen zien en controleren, stel je hen in staat efficiënter met hun productiviteit om te gaan.

Het maakt plannen eenvoudiger

Tijdregistratie apps hebben vaak een gebruikersinterface die speciaal is ontworpen voor tijdbeheer. De functies en kenmerken zijn ontworpen om de planning heel eenvoudig te houden. Je kunt bijvoorbeeld een specifiek schema instellen voor een van je medewerkers. In de schema-specificaties kun je instellen wanneer deze automatisch moet stoppen of gewijzigd moet worden wanneer een bepaalde datum wordt gehaald. Zo hoef je hun planning niet meer elke keer handmatig te wijzigen. Dit is een zeer handig hulpmiddel als je meerdere werknemers hebt die verschillende schema’s en taken hebben toegewezen gekregen. Zonder deze functie loop je het risico dat medewerkers specifieke taken uitvoeren die niet langer van toepassing zijn en mogelijk kostbare tijd verspillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *