wo. dec 6th, 2023

Continu verzorgde en gelakte nagels: we willen het. De vraag naar nagelstylisten is groter dan ooit en daarom is dit de perfecte tijd om een eigen nagelsalon op te starten. Als een eigen bedrijf in de nagelstyling je aanspreekt is het goed om je erin te verdiepen. Hieronder lees je alles wat je moet doen en waar je aan moet denken voor het opbouwen van een nagelsalon.  

Creëer een ondernemingsplan 

Verstandig is om allereerst een plan te maken met welke diensten je wilt verlenen en welke producten je wilt verkopen. Probeer producten te bezitten die van hoge kwaliteit zijn, zo creëer je een goede naamsbekendheid. Met de producten van Urban Nails weet je zeker dat je goede kwaliteit in handen hebt. Vind ook een leverancier die bij jouw wensen past. Een bekende groothandel voor nagelproducten is Alina Hoyo

Bepaal het budget 

Door middel van het ondernemingsplan kun je kijken of alle kosten binnen het budget passen. Bepaal of je geld wilt lenen van je familie of de bank, of dat je alles zelf gaat financieren van je spaargeld. Wanneer het bedrijf eenmaal loopt en je omzet draait, kun je ervoor kiezen om deze omzet weer te investeren in het bedrijf zelf. Zo kan de salon blijven groeien.  

Kamer van Koophandel en papieren 

Als bedrijf zijnde moet je je inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Zo voorkom je problemen in de toekomst. Kijk ook of je vergunningen nodig hebt. Wanneer je mensen in dienst neemt, moet je ook weten of zij diploma’s nodig hebben. Nagelstylisten kunnen, afhankelijk van de activiteiten die ze uitvoeren, namelijk een diploma nodig hebben. 

De juiste locatie 

Wat niet kan ontbreken bij een nagelsalon is een goede locatie. Huur je een pand in de stad of bouw je een studio in huis? Het voordeel van een studio aan huis is dat je geen huur- en reiskosten hebt. Echter kun je dan werk en privé minder scheiden. Als je de locatie hebt bepaald moet je denken aan de inrichting. Welke uitstraling moet jouw nagelsalon hebben? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *