wo. dec 6th, 2023

Met de komst van de nieuwe VIP-Bus “The Executive Mobile Conference Room” heeft zakelijk vervoer een nieuwe dimensie gekregen. Zakelijke reistijd gaat niet langer verloren. Waar u ook met het team van medewerkers naartoe reist, de werkzaamheden kunnen onderweg gewoon doorgang vinden met dit rijdend kantoor. Het ontbreekt hier werkelijk aan niets voor de zakelijke reiziger, alle denkbare faciliteiten zijn aanwezig. 

Bovendien geeft de vervoerder aan dat tegen een minimale meerprijs de reis geheel Co2 neutraal uitgevoerd kan worden, of zelfs een Co2 positief rendement kan opleveren door over compensatie.   Geen milieu belasting meer voor alle zakelijke km’s. Althans, dat is hoe Leuris, de verhuurder van deze bus de toekomst liefst zou zien. Wel merkt hij op dat de zakelijke markt lang niet altijd kiest voor de meest duurzame optie. De meerprijs van zo’n €0,25 per gereden KM voor een schone rit wordt nog lang niet door alle klanten geaccepteerd waardoor meer als de helft van de klanten nog steeds kiest voor het voordeligste tarief i.p.v. een Co2 neutrale uitvoer. Een schone reis met deze luxe vipbus wordt door het vervoersbedrijf gewaarborgd  door gebruik te maken van speciale diesel brandstof met Dynaflex technologie. Ook wordt er per gereden KM in het CO2 neutraal aanbod ontbossing voorkomen en nieuwe bebossing gecreëerd door deelname aan het treesforall programma.

Het liefst zou de vervoerder deze luxe bus van een elektrisch energiebron voorzien hebben maar dit bleek helaas nog geen haalbare optie. Met de huidige 150 KM actieradius voor elektrische bussen is deze optie alleen nog maa r weggelegd voor het openbaar vervoer. Een fluisterstille omgeving zou de mobiele vergaderruimte of mobiel kantoor wel ten goede komen hoewel de diesel aandrijving van deze luxe executive bus ook nauwelijks waar te nemen is en al zeker niet storend is onderweg.

Hoe dan ook hebben de lage landen met de introductie van deze nieuwe vip bus er weer een mooie optie bij gekregen om zakelijke reizen nog aangenamer te maken en vooral optimaal te kunnen benutten. Zo is er een 5G internet verbinding permanant beschikbaar in deze bus en zijn er grote presentatie schermen in een 4K resolutie voorzien verspreid door de bus heen. Hierop kunnen de passagier natuurlijk hun presentatie op tonen maar ook online video conferencen is al rijdend mogelijk. Vergaderen met de hele wereld al rijdend naar de bestemming. Deze vip bus voor 16 personen voor middelgrote gezelschappen. Is het gezelschap kleiner dan zijn er mooie zakelijke oplossingen om een 8 persoons vip busje te huren

Wanneer de zakenreizigers even stoom willen afblazen in een informeel moment is er Netflix aanwezig, Videoland, Formule 1, Eredivisie en natuurlijk kunnen alle standaard TV zenders niet ontbreken. Dit alles ondersteund met een zeer krachtige premium muziek installatie en ook de verlichting kan van alle kleuren wit tot warm wit traploos geregeld worden. En wie dacht dat dat alles was op het gebied van verlichting heet het mis. Er is ook nog digitale led verlichting met een heuse lichtcomputer in de bus aanwezig en zo kunnen er meer dan 1 miljoen lichtkleuren weergegeven worden.

Door de rijke mogelijkheden kan deze speciale luxe mini touringcar ook ingezet worden voor roadshows waarbij stilstaand op elke plek productpresentaties kunnen worden gegeven. De bus kan hierbij volledige gebrand worden voor elk merk, logo of gewenste slogan. Wanneer ook een buiten muziek of omroep installatie wenselijk is ontwaard zich in het bagageruim een krachtige PA installatie waarmee ook dit mogelijk gemaakt wordt.

Meer informatie over deze wel zeer speciale bus vind u bij de vip bussen specialist voor Nederland of voor hier meer info over de Belgische luxe autocar 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *