za. sep 30th, 2023
Verzeker je omzet op deze manier

Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Dat weet je wanneer je begint. Klanten die niet betalen, te laat betalen of niet kúnnen betalen is een van deze risico’s. Daar kun je je best zorgen over maken, maar dat hoeft niet. Je kunt je namelijk verzekeren tegen inkomstenverlies. Een goede plek om dit te doen is bijvoorbeeld bij Omzetverzekerd. Een makkelijke en fijne manier om wat zorgen over je onderneming weg te nemen en meer tijd over te houden voor het echt runnen van je bedrijf.

Geen omzet verlies met een kredietverzekering

Door het afsluiten van een kredietverzekering ben je ervan verzekerd dat je geen omzetverlies zult leiden als gevolg van niet betalende klanten. Het verzekerd namelijk de schade die je hierdoor oploopt. Bij Omzetverzekerd wordt er ook nog eens aandacht besteed aan preventie. Door advies te geven over bestaande en potentiële klanten word je gewaarschuwd als een klant in de problemen dreigt te raken. Ook kan de kredietverzekeraar vooraf advies geven over hoe betrouwbaar een potentiële klant is, zodat je op basis daarvan kunt beslissen of je zaken wil doen met ze of niet. Wanneer dit toch misgaat en je te maken krijgt met een klant die niet betaald. Kan de verzekeraar hier voor je achteraangaan. Zij gaan eerst proberen de vordering te incasseren bij de klant. Wanneer dat niet lukt betaald de verzekeraar een schadevergoeding uit. Op deze manier hoef je geen winst mis te lopen.

Geen zorgen met een volledig pakket

Door te werken met preventieve maatregelen, incassoregelingen en schadevergoedingen ben je ervan verzekert dat je nooit omzet misloopt. Je kan goed geïnformeerd nieuwe zakelijke relaties aan gaan en kiezen voor relaties met minder risico. Ook bij opties met juist veel risico hoef je je geen zorgen te maken, omdat ook hier speciale verzekeringen voor bestaan. Een goede kredietverzekeraar kan een verzekering op maat maken voor jouw bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *