za. sep 30th, 2023

Kalenders zijn een ontzettend sterkte optie als het gaat om verschillende soorten promotiemiddelen. Een kalender beschikt over 3 kwaliteiten die erg belangrijk zijn als het gaat om promotiemiddelen, namelijk: een kalender is simpel en makkelijk in grote getalen te laten bedrukken en produceren, een kalender is ontzettend origineel en daarbuiten is da kalender ook nog eens ontzettend bruikbaar onder een hele brede doelgroep. Reden genoeg dus om kalenders te kiezen als promotiemiddel in gebruik te nemen. Maar dan komt de volgende stap: het uitkiezen van de juiste kalender. Er is zo ontzettend veel keuze dat het kan zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Om de keuze voor een type kalender iets makkelijker te maken hebben we de meest populaire kalenders voor u op een rijtje gezet. 

De 3 maands kalender

Laten we meteen maar beginnen met een van de meest populaire opties, namelijk de 3 maands kalender. Deze kalender is ontzettend handig in het geval van zakelijk gebruik. U heeft 3 maanden in 1 overzicht. Zo kunt u niet alleen ver vooruit kijken, maar kunt u ook ver terugkijken. Handig voor wanneer u bijvoorbeeld een vervolgafspraak in moet plannen. Dit maakt de 3 maands kalender onsterfelijk op de werkvloer. Daarbij is er genoeg ruimte op deze kalender voor u om uw logo of ander promotiemateriaal te verwerken. 

De maandkalender

De maandkalender wie kent hem niet. Hij hangt op het toilet, in de gang en op allerlei andere plekken. De maandkalender is voor uw doelgroep op meerdere manieren te gebruiken en is misschien wel 1 van de meest populaire kalenders ooit. De 1 gebruikt deze kalenders voor het inplannen van belangrijke afspraken, waar de ander hem op het toilet hangt en gebruikt als verjaardagskalender. Dat maakt deze kalender ook zo ontzettend bruikbaar als promotiemiddel, de kalender is multi-inzetbaar. Ook op deze kalender is er meer dan genoeg ruimte om uw logo of ander promotiemateriaal te verwerken. 

De weekkalender

De weekkalender kon natuurlijk niet ontbreken in het rijtje met populaire en bruikbare kalenders. De weekkalender wordt veelal gebruikt om gedetailleerd in te plannen, maar kan ook gebruikt worden om een verjaardag of andere zaken niet te vergeten. De weekkalender kan dus worden gebruikt voor privé, school, werk en ga zo maar door, dat maakt ook deze kalender enorm bruikbaar. Omdat ook deze kalender zo bruikbaar is kan deze worden ingezet als promotiemiddel. Er is ook op deze kalender genoeg ruimte om te laten bedrukken met uw logo of ander promotiemateriaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *