wo. dec 6th, 2023

Gripzakjes zijn transparante zakjes die aan de bovenzijde sluiten met een strip, die je onbeperkt kan sluiten en openen. Deze zakjes worden vaak gebruikt bij het verpakken van sieraden, spijkers of medicijnen. Doordat ze herbruikbaar zijn, is het een duurzame optie vergeleken met reguliere plasticzakjes met plakstrip of zonder sluiting. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de verschillende gripzakjes? Lees dan verder!

Gebruiksdoeleinden

Gripzakjes worden gebruikt voor het ordenen en opbergen van verschillende producten. Kleine gripzakjes zijn handig om kleine artikelen, zoals: sieraden, spijkers, medicijnen en kralen te verpakken. Grotere zakken worden vaak gebruikt voor documenten of snoepgoed. Doordat deze zakjes transparant zijn kan je makkelijk zien wat erin zit. Hierdoor hoef je niet ieder zakje open te maken, totdat je gevonden hebt wat je zoekt.

Ziplock

De reguliere gripzakjes sluiten aan de bovenzijde met een drukstrip, die open en dicht kan. Deze strip sluit meestal goed, maar waterdicht zijn de zakjes niet. Wil je artikelen bewaren die niet tegen water of stof kunnen? Dan zijn de ziplock zakjes een goede optie. De bovenzijde van deze zakjes sluit doormiddel van een plastic rits. Bij deze zakjes ben je er zeker van dat de artikelen water- en stofvrij blijven.

Gripzakjes met schrijfvlak

Als je gripzakjes gebruikt om artikelen te ordenen, zoals spijkers of kralen dan is het handig om deze zakjes te nummeren. Ja kan natuurlijk stickers op de zakjes plakken en daar een beschrijving op zetten. Hierbij loop je het risico dat de sticker loslaat of de inkt uiteindelijk vervaagt. Hier is een oplossing voor, namelijk: de gripzakjes met schrijfvlak. Dit zijn zakjes waar een wit vlak op geprint is waar je op kunt schrijven. Je kan hierbij kiezen voor een zakje met een enkel schrijfvlak, of een zakje met twee schrijfvlakken.

Ontdek je beste optie voor jou!

Nu je weet welke soorten gripzakjes er zijn, kan je bepalen welke optie de beste is voor jou. Wil je verschillende soorten schroefjes verpakken? Kies dan voor de gripzakjes met schrijfvlak, zodat je weet welke schroefjes erin zitten. Wil je jouw postzegels ordenen? Ga dan voor een ziplock zakje, zodat je zeker weet dat ze beschermd zijn tegen vocht en stof. Voor de verschillende afmetingen kan je een kijkje nemen op de website van Rotim verpakkingen. Zij hebben een enorm aanbod aan gripzakjes. Wil je informatie over een artikel of heb je vragen? Neem dan contact op en laat je adviseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *