wo. dec 6th, 2023

Voor veel mensen is kleding tegenwoordig kenmerkend voor wat voor soort persoon je bent. Dit zijn echter allemaal vooroordelen en iedereen zou zijn eigen kledingstijl moeten respecteren. In dit artikel zullen we het hebben over verschillende kledingstijlen en wat er typerend voor is.

Zakenman

Eerst kiezen we een zakenman. Iedereen heeft wel een idee hoe een keurig geklede zakenman eruitziet. Momenteel wijken we hier meer van af richting casual, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Overhemden zijn absoluut onmisbaar voor de kledingstijl van een ondernemer. Een keurig overhemd hoort nog altijd bij de bedrijfscultuur, want in een los T-shirt kun je niet naar een belangrijke vergadering komen. Vroeger droegen zakenlieden vooral pakken, mooie puntige schoenen en stoere leren laptoptassen. Momenteel is dit alleen te zien in de financiële wereld. Hoewel zakelijke tassen nog steeds veel worden gebruikt, kleden zakenmensen zich nu meestal volgenswat er gevraagd wordt. Heb je bijvoorbeeld geen heel speciale date, draag dan een mooi shirt met een trui eronder en een mooie skinny jeans met mooie schoenen. Een zakenvrouw wordt aangeraden om een ​​leren laptoptas te gebruiken.

Gewoontjes

De casual kleedstijl is een echt moderne kleedstijl. Maar wat is vrijetijdskleding? Er zijn verschillende vormen van vrijetijdskleding en we zullen deze 3 vormen in dit artikel bespreken. Ten eerste, de gebruikelijke casual dresscode. Dit is vaak het geval bij stoere jeans met een stoer poloshirt. Je hebt ook een slimme casual kledingstijl. Dit is een iets nettere kledingstijl, zoals een mooie / chique broek met een net overhemd en modieuze schoenen eronder. Dan ook nog de chique casual stijl, het woord chic spreekt voor zich, maar dit is echt een chique kledingstijl die verwijst naar vrijetijdskleding. Denk aan een mooie broek met een nette blazer.

Hippie

Dan de hippiekledingstijl. We zien deze stijl vooral in de lente / zomer als het mooi weer is. Voor deze stijl worden vaak veel felle kleuren gebruikt. De hippiestijl straalt ook creativiteit en vrijheid uit. Omdat veel mensen deze stijl niet dragen, creëert het toch een gevoel van vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *