za. sep 30th, 2023
Verschillende interieurstijlen voor jouw zaak

Alles wat je doet, zegt en laat zien van jouw bedrijf zegt iets over het bedrijf. Van de reclameteksten die je schrijft en promotie die je doet tot de kleding van je personeel en het meubilair in je zaak. Alles heeft invloed op hoe mensen jouw zaak zien en het imago van je merk. Laten we daarom even kijken naar de inrichting en wat een aantal verschillende opties zeggen over jouw onderneming.

Gemixt interieur

Een stijl keuze is het mixen en matchen van een hele hoop verschillende stijlen. Dit brengt wel een hele specifieke look met zich mee. Hierdoor wordt het geheel wat onrustiger, maar bij een juiste uitvoering, krijgt het een ‘hipster’ of ‘boho’ uitstraling. Dit is een beetje een alternatieve stijl die wel heel populair is. Als dit jouw interieur is, maar eigenlijk helemaal niet is wat jij wil uitstralen probeer dan wat te spullen te vernieuwen. Probeer alles in één materiaal en kleur te houden, daardoor krijgt het al gauw een andere uitstraling. Zo’n nieuw interieur koop je bijvoorbeeld bij STRcollectieshop.nl.

Strak en modern

Een moderne look krijg je voornamelijk door het gebruik van simpele kleuren en niet te veel verschillende texturen. Gladde materialen in zwart, grijs en wit zijn vaak een goede keuze voor een moderne look, met soms een ‘pop of color’. Een materiaal wat hier heel goed bij past is bijvoorbeeld kunststof. Met kunststof stoelen en bijpassende tafels creëer je snel en makkelijk een modern geheel.

Strand en natuur

Een andere populaire stijl is een natuurlijke strandachtige look. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, riet en bamboe creëer je een rustige en natuurlijke uitstraling. Gebruik maken van natuurlijke, zachte en warme kleuren maakt deze stijl helemaal compleet.

Hotel chique

Mijn persoonlijke favoriet, maar wel iets prijziger en onpraktischer, is hotel chique. Tenzij je onderneming letterlijk een hotel is zal deze stijl misschien wat raar staan. Maar met luxe materialen als fluweel en goud is het toch een prachtige stijl, die ik even wilde benoemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *