wo. dec 6th, 2023

Of je nu een kledingwinkel hebt of een zaak in meubels en woonaccessoires, items die de verkoop boosten zijn altijd een welkome toevoeging. Deze bijverkoop producten zijn zo veelzijdig dat er voor iedereen iets tussen zit. Bovendien zijn ze voordelig in te kopen en kunnen ze dus met een goede winstmarge worden verkocht. We hebben het in dit geval over sieraden.

Betaalbarekralen is dé Nederlandse groothandel in kralen. Hier vind je alle benodigdheden om zelf prachtige sieraden te maken. De producten variëren van kralen en rijgmateriaal tot vrijwel complete sieraden. Zo kun je ervoor kiezen om zelf armbanden te maken en ze compleet naar eigen wens te personaliseren. Op die manier creëer je een collectie in je eigen stijl. Aan deze collectie kan ideaal gewerkt worden tijdens rustige werkdagen.

Ook kun je ervoor kiezen om producten te verkopen die al vrijwel compleet zijn. Echter kunnen deze items alsnog compleet naar eigen stijl worden gemixt en gematcht. Kies bijvoorbeeld voor de Cuoio armbanden en sleutelhangers. Deze worden gemaakt van hoge kwaliteit leer en verkrijgbaar in dames- en heren varianten. Er zijn veel verschillende kleuren en dessins beschikbaar. De armbanden en sleutelhangers kun je stylen door er één of meerdere settings naar keuze overheen te schuiven. In deze settings plak je weer een cabochon naar keuze, waardoor ieder item uniek wordt. Bovendien is er voor deze producten weinig handwerk nodig, waardoor deze ideaal zijn om te verkopen in een winkel waar het vaak druk is. 

Een derde optie is om sieraden te verkopen waar je zelf niets meer aan hoeft te doen. Kies dan voor stainless steel armbanden of complete oorbellen. Deze items zijn perfect voor wanneer je geen tijd of zin hebt om zelf creatief bezig te zijn. Met welke sieraden ga jij je sales boosten? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *