za. sep 30th, 2023

Er zijn verschillende manieren waarop je een bar kunt openen. Je moet er in ieder geval voor zorgen dat je over de juiste apparatuur beschikt. Of je nu een thuis barman of een professional bent, het is belangrijk om de juiste apparatuur bij de hand te hebben. Een goed gevulde bar kan het verschil maken in je cocktail creaties. Daarnaast kun je je gasten snel en efficiënt bedienen. Je kunt terecht bij horecacentrumbrabant om de apparatuur te vinden die je nodig hebt.

Barkoeler

Hoewel de grootte van je barkoeler afhankelijk is van de hoeveelheid dranken die je moet bewaren, is het belangrijk om er een te hebben. Op deze manier blijven je dranken te allen tijde koud. Je kunt hiervoor een koelkast of vriezer gebruiken. Als je op zoek bent naar een efficiëntere keuze, overweeg dan om draagbare koelkasten of diepvriezers aan te schaffen die je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kunt deze op elk moment aansluiten op een stopcontact.

Blender

Een blender kan worden gebruikt om bevroren cocktails, smoothies en andere dranken te maken. Je kunt een blender gebruiken om fruit te pureren voor bevroren cocktails, of je kunt hem gebruiken om puree te maken voor fruit sorbets. Blenders zijn ook geweldige hulpmiddelen voor het maken van soepen.

Tapbier systeem

Een tapbier systeem is een must voor elke bar, of het nu een eenmanszaak is of een grote keten. Hiermee serveer je snel en eenvoudig bier. Dit systeem kan worden gebruikt door zowel amateur- als professionele bartenders.

Garneer station

Een garnering station is een plaats waar je garnituren kunt bewaren. Dit kan een gekoelde lade zijn, een aparte unit of zelfs gewoon een bar koelkast waar de klant zijn eigen drankjes kan maken. In beide gevallen is het belangrijk om het schoon en netjes te houden, zodat de hele presentatie van je drankjes altijd klopt.

Ijsmachine

Een ijsmachine is een must-have voor elke bar. Het is echter belangrijk om de juiste machine voor je bar te kiezen. Je wilt een high cube output, zodat je drankjes vers en koel blijven. De ijsmaker houdt je drankjes koel en fris, waardoor je je klanten beter van dienst kunt zijn.

Koelkast/Vriezer

Koelkasten en vriezers houden dranken koud en ijs bevroren. Ze helpen ook om voedsel gekoeld te houden, inclusief bier en wijn. Ten slotte kunnen ze voorkomen dat dingen bederven door voedsel op de juiste temperatuur te bewaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *