wo. dec 6th, 2023

Heb jij een leuke of bijzondere gelegenheid, maar weet jij nou niet wat je aan moet, welke schoenen leuk bij de outfit passen of welke kleur nagellak er leuk bij is? Hieronder staan een aantal gelegenheden beschreven met een passend outfit omschreven. Maar naast deze gelegenheden zijn er ook struggles waar je mee te maken hebt, voornamelijk als vrouw zijnde.

Kleine struggles

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je moet weg, want je hebt een verjaardag, maar je hebt je nagels nog niet gelakt. Dan heb ik hier de oude en ultieme tip voor jou; doe je net gelakte nagels in een bak met koud water, op deze manier zal de nagellak snel drogen. Maar niet alleen de nagellak is een struggle natuurlijk. Wat ook heel erg vervelend is, is niet goed tegen mascara kunnen of er zelfs ontstoken ogen van krijgen. Gelukkig bestaat er mascara voor gevoelige ogen. Heb jij altijd al last gehad van ontstoken ogen door mascara? Misschien is een mascara voor gevoelige ogen dan wel dé oplossing!

Feestje

Afgezien van wat voor soort feest het is, is een jurkje altijd een leuke binnenkomer. In de winter bijvoorbeeld een wollen jurk, met riempje, panty, zwarte hakken en lichtroze nagellak. Een geweldige outfit waarin je kan schitteren. In de zomer is een omslagjurkje weer een leuk idee. Denk daarbij aan een roze omslagjurk met witte sandaaltjes, een wit schoudertasje en lichtblauwe of zelfs witte nagellak. Helemaal klaar om te shinen op het feestje!

Afstudeerassessment

Misschien ligt dit niet meer helemaal in jouw leeftijdscategorie, maar wellicht kun je er inspiratie uit opdoen voor bijvoorbeeld een zakelijkere meeting of een sollicitatiegesprek. Bij het afstudeerassessment is het natuurlijk erg belangrijk dat je netjes bent gekleed. Het laat blijken dat je goed bent voorbereid en je ziet er altijd net wat zelfverzekerder uit. Een zwarte pantalon, met een wit hemdje of shirtje, zwarte blazer, afgemaakt met zwarte laarsjes met hak en slangenprint. Dat afstudeerassessment ga je sowieso halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *