wo. dec 6th, 2023

Als je denkt aan Ibiza, denk je al snel aan het uitgaansleven. Het Spaanse eiland staat al jaren bekend bij feestende jongeren en dat is natuurlijk niet voor niks. Ze hebben de meest hippe clubs en strandtenten en het is dus niet raar dat er af en toe dus ook bekende Nederlanders naar toe gaan voor een gastoptreden. Buiten het drukke nachtleven heeft Ibiza ook heel veel natuur en een relaxte vibe, hierdoor is het niet alleen een jongeren eiland maar komen er ook gezinnen en ouderen naar toe. Of je nou wilt feesten op Ibiza of een mooie wandeling wilt maken, Ibiza heeft voor iedereen wel wat.

Nachtleven

Er zijn verschillende plaatsen in Ibiza waar je dus kan genieten van het nachtleven. San Antonio, San Antonio Bahia en Playa d’en Bossa zijn een van de bekendste plekken in Ibiza waar je hier dus van kan genieten. De bekende clubs Pacha, Eden en Es Paradis verwelkomen graag de meest bekende DJ’s van over de hele wereld om er een spectaculaire zomer van te maken. Dit lukt natuurlijk erg goed door het warme weer, de openlucht, laserlampen en zwembad parties. Onthoudt wel dat je een entreekaartje vooraf moet reserveren om hiervan te kunnen genieten.

Overdag

Als je de volgende dag je kater graag wilt uitslapen op het strand, moet je vooral naar Playa d’en Bossa strand. Omdat Ibiza een eiland is, ben je eigenlijk altijd wel omringd door de zand en zee, en zijn er heel veel mooie baaien waar je kan genieten maar toch is Playa d’en Bossa het meest bekende strand onder de Nederlandse jongeren.  Dit komt door het heerlijke zandstrand en de helderblauwe zee waar je ook genoeg watersport activiteiten kan doen. Dus zodra je jouw roes hebt uitgeslapen en zin hebt in actie, kan je kiezen om te jetskiën, banaanvaren of wakeboarden. Er is genoeg keuze voor elke level aan actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *