za. sep 30th, 2023
Nieuwe of gebruikte magazijnstellingen kopen?

Voor grote bedrijven zoals groothandels en transportbedrijven is het cruciaal dat er genoeg opslagruimte beschikbaar is in hun magazijnen. Zo kun je gemakkelijk huidige en nieuwe producten opbergen en zodoende ook vervoeren en doorverkopen aan klanten. Heb je meer opslagruimte nodig voor grote en zware goederen? Overweeg dan om een magazijnstelling aan te schaffen. Dit is een zeer efficiënte oplossing, omdat je zo gemakkelijk goederen kan plaatsen op verschillende lagen, waardoor je op een effectieve wijze gebruikmaakt van de ruimte die je hebt.

Het is dan ook nog eens de vraag of je nieuwe of gebruikte magazijnstellingen aanschaft. Welke optie is het beste? In dit blog leggen wij je de voor- en nadelen van elke optie uit.

Het kopen van nieuwe magazijnstellingen

Het kopen van nieuwe magazijnstellingen heeft een flink aantal voordelen. Zo sla je namelijk nooit de plank mis met een nieuwe magazijnstelling, want je bent je ervan verzekerd dat het in goede staat is. Dit is zeker belangrijk in magazijnen waar veel zware goederen worden opgeslagen, omdat dit vele risico’s met zich brengt.

Het is dus belangrijk dat je magazijnstellingen aanschaft in optimale conditie om deze goederen op de juiste manier op te vangen. Bovendien gaat een nieuwe magazijnstellingen langer mee, omdat het niet eerder is gebruikt. Hoewel de kosten misschien hoger kunnen liggen, op de lange termijn heb je misschien meer profijt aan een nieuwe magazijnstelling.

Het kopen van gebruikte magazijnstellingen

Het grootste voordeel van het kopen van een magazijnstelling die al gebruikt is, is het feit dat het kostenplaatje veel lager is. Het is dus dan mogelijk om meerdere gebruikte magazijnstellingen aan te schaffen, mocht je deze nodig hebben. De enige nadelen waar je mee zit is dat je extra streng op de kwaliteit van de magazijnstellingen moet letten. Je wilt er natuurlijk verzekerd van zijn dat ze nog in de juiste conditie zijn. Doe dus een goede controle wanneer je tweedehandse magazijnstellingen aanschaft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *