za. sep 30th, 2023

Het gepersonaliseerd mokken bedrukken bestaat al vele jaren en bedrijven gebruiken het als een manier om hun merken te promoten. Veel grote bedrijven geven mokken met hun logo’s of bedrijfsnamen erop gedrukt cadeau aan medewerkers of partners. Dit is nog steeds populair, ondanks de opkomst van dure digitale marketingtechnieken. Vaak vragen mensen zich af waarom gepersonaliseerde mokken nog steeds zo razend populair zijn, en wat de voordelen daar precies van zijn. Mokken zijn namelijk zeer functioneel, goedkoop en duurzaam. Het is dus de perfecte manier om iemand te bedanken met iets waar ze zeker wat aan zullen hebben. In dit artikel kijken we naar hoe deze oude marketing techniek nog steeds een van de meest geliefde is, en wat de voordelen precies zijn.

Gepersonaliseerd cadeau

Bedrukking op mokken is een geweldige en gemakkelijk manier om cadeaus voor je medewerkers, collega’s, zakenrelaties, vrienden en familie te kopen. Het is niet eenvoudig om een cadeau te kiezen dat voor iedereen persoonlijk en oprecht is. Een mooie mok is daarom een geweldige optie. Je kunt gemakkelijk jouw persoonlijke ontwerp toevoegen of een persoonlijke boodschap bedrukken voor de ontvanger. Daarnaast is het mogelijk om een dierbare familiefoto of teamfoto te laten bedrukken om ze op deze manier extra speciaal te maken. Je kunt daarom als bedrijf persoonlijke mokken laten bedrukken als onderdeel van een kerstpakket, of voor de verjaardag van een van je medewerkers. Op maat gemaakte mokken zijn betaalbaar en duurzaam. Je slaat dus twee vliegen in één klap. Ze zijn ook gemakkelijk mee te nemen en nuttig voor koffie te drinken, pennen in op te bergen, en meer. Het is dus een perfecte give-away voor personeel, collega’s vrienden en familie!

Controle

Zoals de naam al doet vermoeden, kun je zelf kiezen welk ontwerp je op je mok wilt bedrukken. Je kunt elk ontwerp en kleur aan jouw mokken toevoegen. Op deze manier kun je iets creëren dat bij jouw merk of bedrijf past. Het is verstandig om een professional in te huren voor het design van jouw ontwerp. Deze kan je namelijk adviseren welke kleuren het best passen bij jouw bedrijf en welke slogan eventueel snel aan zal slaan. Mocht je gewoon iets algemeners willen? De meeste bedrijven hebben generale ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Mokken bedrukken met jouw eigen logo of slogan is daarentegen wel persoonlijk, waardoor klanten en medewerkers zich meer persoonlijk verbonden voelen met jouw merk. Het is ook leuk om een teamfoto of een belangrijk moment met je zakenpartner af te drukken. Een cadeau zoals dit is namelijk ook symbolisch.

Verschillende ontwerpen

Je hoeft niet alleen maar mokken met hetzelfde ontwerp in dezelfde set te kopen. Als je bijvoorbeeld 100 mokken voor jouw bedrijf wilt bestellen, kun je 50 voor de ene categorie bestellen en 50 voor de andere. Zo kun je als bedrijf gemakkelijk inspelen op verschillende wensen en eisen van jouw klanten, medewerkers en partners. Je kunt dus bijvoorbeeld een verschillende ontwerp maken voor de mannen en vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *