wo. dec 6th, 2023

Naarmate je ouder wordt, zal je steeds meer gaan nadenken over je pensioen. Na 66 jaar ga je met pensioen, maar het is ook mogelijk om met vervroegd pensioen te gaan. Wat je ook beslist, het is belangrijk om je voor te bereiden op deze fase van je leven. Je hebt ineens heel veel vrije tijd tot je beschikking: hoe ga je dit invullen? Een van de manieren waarop je dit kunt doen is met PIZ: een interessante pensioencursus waarmee jij de nieuwe koers van je leven gaat bepalen.

Meer over de cursus

Zodra je pensioen begint gaat jouw leven flink veranderen. Je moet een totaal nieuw ritme gaan ontdekken. Een cursus van Essenburgh helpt jou om een nieuwe en goede balans in je leven te gaan ontdekken. De cursus bereid je voor op het pensioen en geeft je de juiste handvatten aan om alles uit deze nieuwe fase te halen. Een Pensioen In Zicht cursus heeft meerdere vormen: je kunt er met een groep gelijkgestemden op uit gaan naar het buitenland, maar het is ook mogelijk om in het binnenland te gaan fietsen, wandelen, golfen of wild spotten. Tussen de activiteiten door krijg je inzicht in verschillende zaken. Op een bijzondere manier leer je inzicht krijgen in je toekomstperspectief.

Een goede voorbereiding op het pensioen is belangrijk: wanneer je werk na jarenlang ineens wegvalt, kan het lastig zijn om een balans te vinden in het leven. In dit geval is het erg aan te raden om voor een PIZ-cursus te kiezen. Op een rustige wijze krijg je de juiste inzichten, terwijl je bezig bent met een hobby, zoals fietsen of golfen. Een mooie reis maken behoort ook tot je mogelijkheden. Komt jouw pensioen er bijna aan en zie je soms op tegen deze tijd? Aanmelden voor de cursus kan jouw perspectief veranderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *