wo. dec 6th, 2023

Helpt je moeder mee in de zaak? Adviseert je moeder in de winkel of helpt zij op kantoor? Is zij je vaste oppas voor de kinderen als je een drukke dag vol afspraken hebt? Dan is Moederdag het moment om haar eens een bijzonder geschenk te geven. Je kunt een moederdag cadeau natuurlijk als zoon of dochter aan je moeder geven, eventueel gecombineerd met leuke cadeautjes die de kinderen voor hun oma hebben gemaakt of gekocht. Je kunt ook overwegen een zakelijk moederdag cadeau te geven. Geef het moederdag cadeau namens je bedrijf om haar als steun en toeverlaat te bedanken voor al haar inzet. Een moederdag cadeau wordt als relatiegeschenk gezien en kan door het bedrijf betaald worden. Is er budget beschikbaar voor relatiegeschenken dan komt dit nu wel erg goed tot zijn recht.

Moederdag pakketten anders dan kerstpakketten?

Het idee achter een pakket is dezelfde, verras medewerkers en ondersteunende mensen (partners, ouders, vrienden) met een geschenkpakket om te laten weten hoe je hun inzet waardeert. Voor moederdag worden bij het samenstellen van het pakket wel andere artikelen gekozen. Dit maakt de moederdag pakketten bijzonder en erg leuk om cadeau te geven.

Een leuke tip zijn de  Moederdag pakketten van Kadogalerie.nl. Deze door het bedrijf zelf samengestelde cadeau pakketten hebben bijzondere thema’s waardoor je altijd een passend moederdag pakket kunt vinden om voor haar te bestellen. De service gaat nog verder want als je zelf door omstandigheden niet in staat bent om het cadeau zelf te geven dan kun je het ook direct naar moeder of schoonmoeder laten sturen en een kaartje met een leuke tekst erbij te doen. Kadogalerie is een gespecialiseerde webshop in cadeau artikelen voor feestdagen en bijzondere gelegenheden. Hierdoor zijn zij in staat zowel particuliere als zakelijke klanten te voorzien van bijzondere cadeau pakketten en cadeau artikelen. Alle reden er eens te kijken of om informatie te vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *