wo. dec 6th, 2023

Bent je op zoek naar een bijzondere locatie en wil je een keer wat anders dan een traditionele meeting? Complexe vraagstukken vragen om een creatieve aanpak. Hierin geven omgeving en sfeer een grote positieve bijdrage aan de productiviteit en effectiviteit van een vergadering. Lees hier verder.

Midden in de natuur

Bij een bijzondere vergaderlocatie hoor je de vogels fluiten, een kabbelend beekje, de wind in de bomen of de stilte van de rust. Een locatie omgeven door de natuur is perfect voor een brainstorm, teamsessie of vergadering in de buitenlucht. Of haal na een intensieve vergadering een frisse neus met een wandeling door het park of versterk de saamhorigheid tijdens een teambuilding activiteit.

Meerdaagse vergadering?
Een bijzondere vergaderlocatie methotelkamers is ideaal wanneer je een meerdaagse meeting organiseert. Kies voor een locatie met hotelkamers in hetzelfde gebouw als de vergaderzalen, zodat deelnemers na een enerverende dag genieten van de rust en energie opdoen voor de volgende dag. Check of de locatie beschikt over sport- en wellness faciliteiten, zoals een zwembad, fitnessruimte, squashbaan, restaurant en bar. Overnachten en ontspannen in stijl en vol energie door naar de volgende vergaderdag.

Teambuilding

Breidt de vergadering uit met verschillende teambuilding activiteiten, zoals golfclinics, schapendrijven, varen of schermen. Kies voor een bijzondere vergaderlocatie waar dit mogelijk is.

Culinaire verrassingen

Culinair genieten voor – tijdens – na de vergadering. In Brabant is het bourgondisch genieten en serveren ze het beste van het Brabantse pure land. Een maaltijd of een pauze snack is een culinaire beleving. Denk bijvoorbeeld aan een lunchbuffet, walking diner, bbq, finger food of foodtrucks. Laat de chefs van een locatie u culinair verassen.

Ligging
Komen deelnemers verspreid uit het hele land, dan is een centrale ligging aan te bevelen. Nemen internationale gasten deel, check dan de ligging ten opzichte van vliegvelden, zoals  Schiphol, Eindhoven en Düsseldorf. Komen deelnemers met het Openbaar Vervoer, check de ligging ten opzichte van stations en bushaltes. Vraag ook of de locatie eigen parkeerplaatsen in beheer heeft en of deze gratis of betaald parkeren is.

Brabantse gastvrijheid

Bijzondere vergaderlocatie zorgen ervoor dat het verblijf voor alle gasten als bijzonder, prettig en wordt ervaren. Kies een locatie waar het hele team meedenkend, gastvrij, flexibel en proactief is.

De beste ideeën komen tot stand op de meest bijzondere vergaderlocatie. Een bijzondere vergaderlocatie ligt midden in de natuur, geeft inspiratie, prikkelt de zintuigen en versterkt de creativiteit. Hoe vind je de perfecte locatie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *