za. sep 30th, 2023

Er kunnen verschillende redenen zijn om jouw eigen PVC patches te laten maken. In deze emblemen kun je gemakkelijk alle details in je ontwerp laten zien. Ze worden over het algemeen gebruikt om te bevestigen op kleding, maar je zou ze ook bijvoorbeeld kunnen gebruiken als onderzetters. 

PVC patches laten maken

Om je eigen PVC patches te ontwerpen is het belangrijk om alvast een idee te hebben hoe je deze eruit wil laten zien. Wanneer je ervaring hebt in een ontwerpprogramma als bijvoorbeeld Photoshop zou je het hele ontwerp zelf kunnen maken. Als je hulp nodig hebt met een goed idee of met het maken van een ontwerp voor de PVC patches kun je altijd om hulp vragen bij de werknemers van Pro-Merchandise in Ootmarsum.

Verschillende kleuren op je PVC patches

Als je bezig bent met het vaststellen van je ontwerp is het belangrijk om rekening te houden met de hoeveelheid kleuren. Over het algemeen worden er zo’n 6 verschillende kleuren gebruikt, maar als je er meer wilt is dit ook mogelijk.

PVC emblemen bevestigen op je kleding of accessoires

De meest voorkomende reden om PVC patches te laten maken is om deze te bevestigen op kleding of accessoires voor je bedrijf of merk. Je kunt dit doen op verschillende manieren. Zo kun je de emblemen zelf vastnaaien, maar je hebt ook de keuze om een klittenband of speldsluiting toe te voegen.

Andere functies van PVC patches

Zoals eerder genoemd willen mensen het vaakst PVC patches bevestigen aan verschillende soorten kleding en accessoires. Er zijn echter ook nog een aantal andere functies van rubberen emblemen. Zo kun je deze bijvoorbeeld ook gebruiken als onderzetter, sleutelhanger of gewoon los als extra promotie product.

Ander soorten emblemen

Naast PVC patches kun je zelf ook nog andere soorten emblemen ontwerpen. Zo kun je kiezen tussen geborduurde patches, geweven emblemen, bedrukte emblemen, badstof/vilten patches en stoffen emblemen. Net als de PVC patches worden deze emblemen over het algemeen gebruikt om te bevestigen aan kleding of accessoires. Je mag echter altijd zelf weten wat het einddoel is van het laten maken van patches.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *