wo. dec 6th, 2023

Ook in uw kantoor mogen kantoorplanten niet ontbreken. Ziet u op tegen het interieurbeplanting onderhoud en ziet u om die reden af van de aanschaf van planten? Overweeg dan dat het ook mogelijk is om een expert te laten zorgen voor het onderhoud. Dan heeft u dus alleen het plezier en niet de lasten.

Verfraaiing van uw kantoor

Is het u ook wel eens opgevallen hoeveel verschil het maakt of er ergens wel of geen planten zijn. Stap maar eens een ontvangstruimte van een kantoor binnen waar totaal geen groen te bekennen is. Of een wachtkamer in een of ander gebouw. Zijn er wel groene planten aanwezig, dan lijkt het wel of u zich meteen meer op uw gemak voelt. Ook bij de werkplekken van uw werknemers is het van groot belang dat er planten aanwezig zijn. Ze zorgen echter niet alleen voor verfraaiing van de ruimte, maar garanderen ook een gezonder leef- en werkklimaat.

Gezonder milieu

Als u zich een klein beetje verdiept in de voordelen van planten in het interieur, dan aarzelt u geen moment meer. Ook u gaat voor interieurbeplanting. Bedrijven die zorgen voor voldoende groen ervaren meteen dat het ziekteverzuim onder het personeel afneemt. Ook de sfeer verbetert. Iedereen lijkt zich meer ontspannen te voelen in een groene omgeving. Dat lijkt niet alleen zo, maar dat is daadwerkelijk het geval. Het is inmiddels overduidelijk bewezen dat mensen gelukkig worden van groen.

Planten zorgen voor zuurstof

Niet alleen het welbevinden verbetert, maar ook de gezondheid floreert bij de aanwezigheid van planten. We weten allemaal dat planten zorgen voor zuurstof. Dat leerden we al als leerling op de basisschool. Hoe netjes u het kantoor ook onderhoudt en hoe goed de interieurverzorgers ook hun best doen, er is altijd vuil stof aanwezig. Planten helpen enorm om de lucht te zuiveren en te filteren. Verder verbetert de luchtvochtigheid als u voldoende planten in uw interieur plaatst. Zeker in de winter is de luchtvochtigheid in veel kantoren veel te laag. Dit kan onder andere hoofdpijn en een zere keel veroorzaken.

Besteed het onderhoud van uw interieur planten uit aan een expert

Bent u nog op zoek naar planten in het interieur? Is wat u nu heeft aan vervanging toe? Of wilt u vooral iemand inschakelen die u ontzorgt in het kader van onderhoud? In al deze gevallen is Roessink de aangewezen partij. Bij dit adres zit u helemaal goed als het gaat om de planten in uw interieur. Zowel voor het plaatsen als voor het onderhoud. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van advies op maat als het gaat om het soort planten dat u het beste kunt nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *