wo. dec 6th, 2023

Heb je pakketten te verzenden? Dan is dit ook een grote kostenpost. Het is overigens geen goed idee om hierop te bezuinigen. Klanten die hun pakketten in slappe dozen krijgen zijn daar niet blij mee, hoogstwaarschijnlijk overleven je pakketjes de tocht ook niet. De kans dat die klanten nooit meer wat bij jou kopen is erg groot, en dat ze jouw bedrijf afraden bij kennissen en vrienden is al helemaal desastreus!

Een eigen bedrijf starten is een grote klus. Je komt waarschijnlijk gaandeweg ook steeds meer nieuwe kosten tegen. Laten we bij het begin beginnen. Je hebt natuurlijk een business idee nodig. De dienst die levert of het product wat je aanbiedt is de essentie van je bedrijf. Het ligt aan de grootte van je handelszaak of je dit vanuit huis kunt doen, of dat je meerdere mensen in dienst zal moeten nemen en misschien een kantoorruimte nodig zal hebben. Het huren van een pand kost ook geld, en het uitbetalen van werknemers natuurlijk ook.

De beste oplossing

Om deze ellende te voorkomen kun je het beste zorgen voor goed verpakkingsmateriaal. De maten zijn natuurlijk als eerste te bepalen.  Maar er is nog meer te kiezen. De dikte is erg belangrijk als je wat zwaardere of breekbaardere producten wilt verzenden. De dozen met dikte van 2,7 mm zijn zeker ook nog stevig, maar deze kun je in principe voor je standaard leveringen gebruiken. Voor echte kostbare of zware producten ben je wellicht beter af met de dozen van dikte 3,0 mm. Zo verzeker je dat alles veilig bij de bestemming aankomt.  

Daarnaast kun je er ook zeker van zijn dat dozen die je bij ds80 verpakkingsmaterialen haalt de natuur in gedachte hebben staan. Veel dozen vullen de vuilnisbelten natuurlijk veel te snel. Maar door de productie zo natuurvriendelijk te maken en veel te recyclen beperkt je de schade!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *