wo. mei 31st, 2023

Ben jij op zoek naar gebruikte stellingen voor het inrichten van jouw magazijn? Bij StellingStunt beschikken ze over een breed scala aan gebruikte stellingen die worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen! Je hebt keuze uit gebruikte palletstellingen, legbordstellingen, grootvakstellingen, bandenstellingen en draagarmstellingen. Benieuwd naar wat StellingStunt voor jou kan betekenen? Lees dan snel dit blog!

De allerbeste kwaliteit

Ondanks dat de aangeboden stellingen van StellingStunt zijn gebruikt, garanderen ze toch de allerbeste kwaliteit! Dankzij hun jarenlange ervaring weten ze waar de gebruikte stellingen op moeten worden gecontroleerd, om zo de beste kwaliteit te waarborgen. Mocht er toch iets mis zijn met de gebruikte stelling, dan wordt deze zorgvuldig gerepareerd door één van de specialisten van StellingStunt voordat deze aan jou worden verkocht.

Duurzaam én goedkoop

Naast dat de stellingen van StellingStunt duurzaam zijn, zijn ze ook nog eens zeer scherp geprijsd. Dankzij het ruime aanbod aan gebruikte stellingen kan je voor een scherpe prijs jouw ideale magazijninrichting realiseren! 

Inkoop én verkoop

Naast dat StellingStunt gebruikte magazijnstellingen verkoopt, kunnen zo ook jouw gebruikte stellingen ook weer opkopen. Zo heb jij meteen weer de ruimte voor de nieuwe magazijnstellingen die je hebt aangeschaft! Wil je graag je oude stellingen kwijt wanneer de nieuwe stellingen worden geleverd? Dan ben je uiteraard bij StellingStunt ook aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar wat StellingStunt voor jouw gebruikte stellingen kan geven? Neem dan contact op met één van de specialisten! 

Vrijblijvend advies

Ben je opzoek naar gebruikte stellingen maar wil je eerst nog wat advies inwinnen? Neem dan contact op met één van de specialisten van StellingStunt! Zij zorgen ervoor dat je altijd zo snel mogelijk en een passend en vrijblijvend advies wordt voorzien. Contact opnemen kan zowel telefonisch als per e-mail, of neem een kijkje op hun website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *