wo. dec 6th, 2023

Het inrichten van een huis is voordelig omdat potentiële kopers niet willen zien hoeveel werk er moet worden gedaan wanneer ze het pand betrekken. Ze zullen de kosten van eventuele problemen die ze ontdekken aftrekken van de prijs die ze willen bieden. Als ze te veel moeilijkheden ondervinden, kunnen ze besluiten om niet door te gaan met de aankoop van het huis. De handeling van het kopen van een eigendom met een of twee te veel deuken erop kan een afknapper zijn, omdat het meer arbeid vereist dan het had moeten zijn. Mensen willen gelukkig zijn in hun nieuwe huis en er niet door belast worden. Vraag je je af hoe je aan enscenering moet doen, dan kun je overleggen met DietvorstBorman uw makelaar in Breda.

Het heeft invloed op je onderhandelingspositie

Volgens de Profile of Property Staging of National Association of Realtors (NAR) in 2021, heeft de enscenering de kijk van de meeste kopers op een huis beïnvloed. Volgens het onderzoek zei 82 procent van de aankoopmakelaars dat enscenering kopers hielp zich een huis voor te stellen als hun toekomstige huis, waardoor het sneller verkocht werd. Uit het onderzoek bleek dat 46% van de kopers waarde hechtte aan het inrichten van de woonkamer, gevolgd door 43% aan de hoofdslaapkamer en 35% aan de keuken.

Het is de moeite waard

Uit de voorgaande uitleg weet je dat enscenering meer waarde toevoegt aan het huis dat te koop staat. Op deze manier zal de potentiële koper zeker meer geïnteresseerd zijn in het kopen van het huis en nog meer bereid zijn om er meer voor te betalen. Dit komt omdat mensen huizen kopen, niet alleen voor hun plek om te wonen, maar ook voor de plekken waar ze hun leven kunnen verbeteren. Dus een goede sfeer met een goed uiterlijk en netheid met enscenering is een heel goed idee. Daarom is het in de verkoop zetten van het huis na enscenering iets dat de moeite waard is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *