wo. dec 6th, 2023

Als ondernemer weet je vast dat het niet altijd financieel goed kan gaan. Er zijn soms momenten dat het minder voorspoedig gaat met je geldstromen. Dan kan een zakelijke lening uitkomst bieden. Daar zijn talloze mogelijkheden voor. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheid voor een zakelijke lening bij PIN voorschot. Zij zijn er voor alle ondernemers, maar richten zich met name op retail en horeca. 

Voor wie

Als ondernemer, groot of klein, kun je bij PIN voorschot een zakelijke lening afsluiten. Dat kun je doen als het even financieel minder goed gaat dan je had gehoopt of verwacht. Soms vallen kosten tegen en kun je wel wat extra geld gebruiken waar je niet op kunt wachten. Dan is een lening ideaal. Het geeft je iets meer bestedingsruimte. Natuurlijk moet je uiteindelijk je lening met rente terugbetalen. Het is dus uiteindelijk altijd duurder. 

Hoe werkt het

Je kunt de lening aanvragen op de site of door te chatten of mailen. Je komt naar het kantoor om te bespreken wat er voor jouw onderneming mogelijk is. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de financiële situatie van je onderneming. Daarna wordt je aanvraag beoordeeld. Daar kunnen een paar werkdagen overheen gaan. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, krijg je binnen 4 werkdagen geld op je rekening.

Het terugbetalen gaat automatisch. Daar doe je 3, 6 of 12 maanden over. De aflossing is afhankelijk van hoe veel er bij je gepind wordt. Een percentage daarvan wordt afgelost. Zo betaal je de lening terug. Wat je aflost, hangt dus af van wat je verkoopt met de pin. 

Waarom

Zo’n zakelijke lening is handig om onvoorziene kosten te kunnen dekken waar je niet de financiële middelen voor hebt op dat moment. Het fijne is dat je aflost naar wat je omzet via pinbetalingen. Je zal dus niet snel in de knoop komen met de aflossingen niet kunnen betalen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *