za. sep 30th, 2023

Bij een notoire wanbetaler die echt weigert te betalen ontkom je er haast niet aan om een incassotraject in te gaan. Zeker wanneer het ook nog eens om een groot bedrag gaat. Vroeger was het gebruikelijk om hiervoor naar een incassobureau te gaan en de zaak uit handen te geven aan dit incassobureau. Zo’n traditioneel incassotraject duurt vaak lang en kan behoorlijk in de papieren lopen, waarbij je er maar op moet vertrouwen dat het incassobureau de zaak goed voor je afhandelt. Het is dan ook heel begrijpelijk dat je de touwtjes liever in eigen hand houdt. Daarom kun je tegenwoordig ook een online incassotraject starten zonder tussenkomst van een incassobureau. In deze blog vertellen we je hier graag meer over.

De touwtjes in eigen handen

Dat een incassotraject helemaal niet lang hoeft te duren of zo ontzettend ingewikkeld hoeft te zijn, bewijst Online Incasso. Hier kun je eenvoudig en snel een online incassotraject starten in eigen beheer. Jij hebt zelf de touwtjes in handen en draait aan de knoppen. Je voert zelf het beheer over het traject uit en hebt altijd realtime inzicht in de status van je zaak. Uiteraard zorgen de professionals achter dit online incassotraject ervoor dat jij jouw rekeningen betaalt krijgt.

Volledig geautomatiseerd incassotraject

Het incassotraject is volledig geautomatiseerd en verloopt geheel online. Geen gedoe dus met traditionele incassobureaus, die vaak ook nog eens een hoop geld vragen voor hun diensten. Zet heel eenvoudig online een pré-incasso op of start al binnen slechts één minuut een incassotraject. Van een minnelijke incasso tot aan een gerechtelijke incasso, je regelt alles in een overzichtelijke online omgeving. Zo kun je via de website bijvoorbeeld automatisch een deurwaarder of advocaat inschakelen. Of kies er zelf één uit die voor jou het geld mag gaan innen bij de wanbetalende debiteur.

Een online incassotraject starten?

Zie jij het ook niet zo zitten om in zee te gaan met een traditioneel incassobureau? Klik dan op de link in deze blog en start een online incassotraject. Meld je gratis aan, upload je factuur en start je zaak. Zo simpel is het! Geen rompslomp, geen gedoe, maar gewoon duidelijkheid en alles in eigen regie. Uiteraard is het nog beter om wanbetalers voor te zijn. Daarom kun je ook een kredietcheck laten uitvoeren. Hierbij ontvang je een overzicht van de kredietwaardigheid en het betaalgedrag van jouw potentiële klant. Zo voorkom je dat je de mist in gaat en hoef je hopelijk geen gebruik te maken van het online incassotraject.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *