wo. dec 6th, 2023

Het kan elke ondernemer en elk bedrijf overkomen: een financiële dip. Dat hoeft niet altijd heel dramatisch te zijn. Soms gaat er iets kapot en heb je even niet de financiën om dat direct te vervangen of laten repareren. Daarvoor sluit je dan een zakelijke lening af. Daarmee heb je vrij snel geld tot je beschikking als je aanvraag wordt goedgekeurd, maar dat moet je natuurlijk ook weer terugbetalen. Je kunt zo’n zakelijke lening afsluiten bij PIN voorschot

Aanvraag en beoordeling

Online kun je hiervoor als ondernemer of bedrijf een aanvraag doen. Het gaat natuurlijk om een zakelijke lening. Je doet die aanvraag online, maar als je liever mailt of chat is dat ook een optie voor het aanvragen. Na de aanvraag wordt er een intake gepland op locatie. Tijdens de intake wordt gekeken wat er mogelijk is voor de zakelijke lening in jouw situatie. Je krijgt twee werkdagen na die intake bericht over de beoordeling. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, krijg je binnen vier werkdagen je geleende geld gestort. 

Aflossen

Het aflossen bij PIN voorschot gaat via je pinautomaat. Bijna ieder bedrijf heeft wel een pinautomaat. Met name retail en horeca hebben hiermee te maken. Van de pinbetalingen wordt per dag een percentage overgemaakt om je lening af te lossen. Je hoeft dus niet maandelijks een bedrag op te hoesten om je lening af te kunnen lossen, het hangt af van de pinomzet die je maakt op een dag. Als je minder omzet maakt, los je dan ook minder af. Bij meer omzet los je dan ook meer af.

Voor wie

Een zakelijke lening van PIN voorschot is dus voor ieder bedrijf en iedere onderneming. De belangrijkste voorwaarde is dat je een pinautomaat hebt en dat er ook pinbetalingen worden betaald. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de aflossing lukt in een bepaalde periode. Dat wordt ook bepaald aan de hand van de pinhistorie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *