wo. dec 6th, 2023

In de zorg gebeurt veel: wetten veranderen, protocollen wijzigen, landelijke standaarden worden aangepast. En zorgmedewerkers moeten daarvan steeds op de hoogte zijn. Aantoonbaar.

Dit kan met bijvoorbeeld een e-learning zorg.

Maandelijkse nieuwe modules

Omdat er veel verandert en omdat de ouderenzorg veel omvat, ontwikkelt e–learning made easy jaarlijks 10 modules. Zo weet je dus zeker dat alle belangrijke thema’s aan bod komen in een e–learning. Denk aan de Wet zorg en dwang, maar ook bijvoorbeeld aan Slikproblemen waar een nieuwe internationale standaard is verschenen.

E-learnings per niveau

Er zijn voor elk functieniveau modules; sterker nog, voor elk functieniveau is een complete leerlijn. Voor niveau 1 is er een leerlijn over huishoudelijke zorg. Voor niveau 2 (helpende) is er een leerlijn over basiszorg en omgaan met ziekte. En voor niveau 3 en 4 zijn er de modules rond voorbehouden handelingen. Voor niveau 4 en 5 zijn er modules rond de stervensfase en voor niveau5/6 in de thuiszorg is er indiceren.

In de e-learning zorg staat alles wat je nodig hebt om een uitstekende zorgprofessional te worden en blijven.

Vanaf je bank leren

E-learning is een perfect alternatief voor klassikale scholing. Je kunt leren als het uitkomt. En je mag zelf je leerpad bepalen doordat je vrije keuze hebt om te starten met de toets en daarna de theorie te doen. Of… net wat jij wilt. De e–learning is afwisselend met tekst, beeld, audio, video en oefenvragen. Je kunt een toets doen en een certificaat halen. Alle modules vanaf niveau 3 zijn geaccrediteerd bij het kwaliteitsregister V&V.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

E-learning made easy maakt gebruik van lage opstarttarieven en is dus voor iedereen betaalbaar. Organisaties met een eigen leeromgeving krijgen de e–learning als LTI geleverd. Zo kunnen de cursisten de e–learning doen in hun eigen omgeving. Als de organisaties nog geen eigen leeromgeving heeft, kan de organisatie terecht op de leeromgeving van E–learning Made Easy. Er is een helpdesk die op elk moment benaderd kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *