za. sep 30th, 2023

We hoeven anno 2022 maar een zelfontwikkelingsboek open te slaan en er staan duizenden reden en motieven in waarom jij vandaag nog financieel onafhankelijk zou moeten worden. Dit streven is natuurlijk hartstikke leuk, maar niet altijd even realistisch. In plaats daarvan zou het veel slimmer zijn om het begrip ‘onafhankelijkheid’ even los te pakken van de financiële component. In dit blog leren we je daarom ook graag meer over dit begrip, het begrijpen ervan, maar ook zeker het behalen van dit streven. Lees vooral gauw verder als je benieuwd bent hoe jij jezelf binnenkort officieel onafhankelijk zou kunnen noemen!

(Financieel) onafhankelijk

Om de strekking van dit blog maar van het begin af aan duidelijk te maken: we gaan je bij deze vertellen waarom financiële onafhankelijkheid veel nietszeggender is dan normale onafhankelijkheid. Als we het hebben over de financiële variant, gaat het natuurlijk al snel over het verdienen van meer geld, het uitgeven van minder geld en eigenlijk niet na te denken over prijzen en bedragen van bepaalde producten en diensten. Dit klinkt natuurlijk voor iedereen wel aantrekkelijk, omdat men verwacht dat alle stress die er ooit geweest is met betrekking tot geld, zal afnemen. Helaas blijkt in de praktijk niets minder waar. De mensen die relatief veel meer geld verdienen dan de gemiddelde persoon van dat land, ervaren meer stress en zijn in de meeste gevallen eigenlijk helemaal niet gelukkig.

Zelf bepalen

Als we dan inzoomen op het stukje ‘onafhankelijkheid’ hebben we meteen een heel breed begrip te pakken. Onafhankelijkheid betekent dat jij geen verantwoording hoeft af te dragen aan wie dan ook en in staat bent om alles, maar dan ook werkelijk alles zelf te bepalen. Dit kan zich natuurlijk in een vorm uiten dat je zelf wel bepaalt of je die ene auto wel of niet gaat kopen, maar dit kan ook betekenen dat je zelf bepaalt wanneer je vrij bent, je op vakantie gaat en je lekker een hapje gaat eten met vrienden of familie.

Deze onafhankelijkheid spreekt een stuk meer en is dus ook veel leuker om te behalen. Mensen die geen miljoenen- dan wel miljarden euro’s verdienen maar toch in staat zijn om iedere dag te leven naar hun eigen ritme en hun eigen doelen, zijn een stuk gelukkiger en tevredener dan de mensen die uren moeten werken om nou eenmaal dat bedrag op de spaarrekening te zien verschijnen. Natuurlijk zijn beide niet verkeerd en daarom raden we je tot slot nog even aan om eens een kijkje te nemen bij Anycoin Direct. Via dit platform is het mogelijk om veel geld te verdienen, zonder dat jou dit heel veel tijd en andere opofferingskosten gaat kosten. We laten de details voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *