wo. dec 6th, 2023

Het is hartje zomer en terwijl menigeen er nog niet mee bezig is, wordt het eerste Sinterklaas snoepgoed al besteld zodat ze vroeg in de supermarkten kunnen opduiken. Chocolade voor Sinterklaas is zo’n typisch voorbeeld welke als je er over nadenkt wellicht erg vroeg komt, maar menig liefhebber kan het vaak niet laten om in september al hun eerste zak chocolade pepernoten of andere Sinterklaas chocolade te kopen. Gezien we zelf ook chocolade liefhebbers zijn, kan je het bij ons gewoon opbiechten. 😉 Dit maakt ook dat veel bedrijven al de planning voor hun chocolade inkopen in de zomer beginnen te maken. Om deze rede hebben we een top 5 gemaakt aan chocolade Sinterklaas producten.

5. Chocolade muizen en kikkers

We trappen de lijst af met de chocolade muizen en kikkers. De chocolade muizen en kikkers zijn niet zo populair, maar dat maakt ze niet minder lekker. De chocolade muizen en kikkers worden niet gelijk als Sinterklaas chocolade gezien, maar zijn met chocolade munten een wel echt Sinterklaas snoepgoed. De chocolade muizen en kikkers zijn over het algemeen lekker klein waardoor je ze goed als tussendoortje kan meenemen.

4. Chocolade schoen

De chocolade schoen zien we steeds meer en we vinden hem zo leuk dat deze een plekje vier heeft gekregen op onze lijst. Sinterklaas en je schoen zetten is traditie en wat is er nou leuker dan een chocolade schoen te vinden in je eigen schoen? Wanneer de chocolade schoen ook nog is, is gevuld met andere chocolade, kan je een hele tijd smullen van deze heerlijke traktatie. Een echt uniek product voor ieder assortiment.

3. Chocolade pepernoten

Sinterklaas zonder chocolade pepernoten kan wat ons betreft geen Sinterklaas worden genoemd. Deze heerlijke combinatie is voor veel mensen moeilijk om vanaf te blijven. De pepernoten zijn van zichzelf al echt Sinterklaas snoepgoed, maar de chocolade pepernoten winnen het wat ons betreft op smaak. En als je een handje neemt, kan je ze ook best verantwoord nemen.

2. Chocolade Sint en piet

De echte themaproducten wat betreft Sinterklaas chocolade is natuurlijk de chocolade Sint en Piet. Een chocolade Sint of piet cadeau geven is altijd een goed idee. Als winkel wil je deze daarom ook in je assortiment hebben. De vrolijke kleuren en vormgeving van dit product maakt je winkel er ook nog eens extra leuk uitzien. Win, win!

1. Chocolade letter

De enige nummer een wanneer je aan chocolade Sinterklaas denkt is natuurlijk de chocolade letter. Geen sinterklaasavond is compleet zonder dat dit snoepgoed cadeau wordt gegeven of als lekkernij te vinden is. De chocolade letter is net geen cultureel erfgoed en verdient zijn nummer 1 plekje in deze lijst dan ook volledig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *