wo. dec 6th, 2023
De batterij van je iPhone

‘s Morgens vroeg uit de veren, koffie apparaat aan en de tijd nemen voor een uitgebalanceerd ontbijtje. Wat fruit voor de vitamines, cafeïne voor de 30 minuten kickstart, vezels voor de snelle stoelgang (heel belangrijk) en genoeg water voor het vocht balans. Dit natuurlijk voor/na een frisse douche beurt en een kleding crisis. We willen graag heel de dag genoeg energie hebben, genoeg motivatie om heel de dag gefocust te blijven. Het is zo belangrijk om een ritme te hebben, een goede nachtrust en voeding is natuurlijk de sleutel. Maar toch vergeten we dit vaak, er is iets wat we namelijk met enige regelmaat voorop stellen. Namelijk de batterij van onze smartphone.

Je iPhone kan niet multifunctioneler zijn

Genoeg over onze ‘batterij’, terwijl wij zo hard strijden is er een compagnon die zeker zo erg z’n best moet doen. Het is onze wekker die ons met een heerlijke ‘marimba’ sound wakker maakt, de timer voor ons hard gekookt eitje, de ochtend krant tijdens ons eerder besproken ontbijt, en de navigatie/ flitspaal melder die ons veilig en zonder boetes op werk krijgt. Het is belangrijk om goed voor de batterij van je telefoons te zorgen. Houd je updates bij, laat je multitasking apps lekker draaien, gebruik niet veel apps op de achtergrond en laat je sociale media soms even met rust.

Heel de dag energie

Een goede batterij is voor ons en onze smartphone heel belangrijk, maar pas wel op voor je eigen batterij. Bij ons is een simpele iPhone reparatie niet zo makkelijk, wij moeten het met de batterij doen die we nu hebben. En tuurlijk, een batterij van een smartphone is ook een keer klaar met werken. Maar laten we er van uit gaan dat het apparaat ons zeker twee jaar kan verzekeren van een batterij die een werkdag mee kan. Anders is het misschien wel slim om naar jezelf te kijken en net iets minder internet teksten over smartphones te lezen onder werktijd (we hebben jullie wel door).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *