wo. mei 31st, 2023

DaaS

DoorTim Lagarde

jul 28, 2021
DaaS

Het levenscyclus management voor de IT afdeling is een tijdrovende klus. Daarom is DaaS in het leven geroepen. Dit staat voor Device as a Service. Je kunt dit inschakelen bij bijvoorbeeld Veenman. DaaS van Veenman zorgt ervoor dat je altijd de nieuwste apparaten in gebruik hebt in je bedrijf. Maar het is daarnaast vooral een service die je niet meer van je IT-afdeling hoeft te vereisen. Het managen van apparaten zoals laptops en computers is namelijk best ingewikkeld en vraagt veel tijd, zeker in een groot bedrijf. Daarom kies je voor DaaS van Veenman. Zo ontzorg je jouzelf of je IT-afdeling en kan de IT zich weer op meer intern relevante zaken richten.

Uitbesteden

Dingen die je niet meer hoeft te doen in het levenscyclusmanagement zijn bijvoorbeeld het in de gaten houden van de werking van de apparaten. In die zin dat ze nog werken naar behoren. Ook wanneer het tijd is voor vernieuwing, hoef je niet meer zelf de data te verwijderen en nieuwe apparaten te installeren. Dit wordt allemaal uit handen gegeven. En het bespaart je ook nog eens kosten, omdat je de investering in je apparaten niet zelf hoeft te doen. Ook dit besteed je uit door te kiezen voor DaaS van Veenman.

TCO scan

Wie twijfelt kan een TCO scan aanvragen. In deze scan vul je je gegevens in. Hiermee wordt duidelijk wat je kunt besparen door te kiezen voor DaaS. Vaak kun je aardig wat besparen door niet meer zelf je apparaten te managen. Bovendien houd je tijd over voor andere zaken op de IT-afdeling. Je kunt met DaaS tot zeker 20% besparen. Het is dus niet alleen een kwestie van het vergemakkelijken, je bespaart ook nog eens kosten. Niet alleen die tijd en energie kunnen elders besteed worden, maar ook die kosten die je nu niet meer maakt kun je anders investeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *