wo. dec 6th, 2023

Bidons bedrukken met een logo is een erg goede keuze? Wil je weten waarom? Lees dan gauw verder.

Het is erg interessant om een bidon te laten bedrukken met uw logo. Bidons worden met bewegen geassocieerd. Bidons worden ook veel gebruikt door sporters. Of dit nu bij een voetbalwedstrijd is, op een wielrenfiets of gewoon voor op de loopband. Denk je aan bewegen, dan denk je aan bidons. Als je bidons als giveaways gebruikt voor jouw klanten of medewerkers, laat je dus zien dat je genoeg bewegen en gezondheid hoog in het vaandel hebt. Vitale medewerkers zijn ook energieke medewerkers en dat is dus ook een win-win situatie.


Bidons met logo


Bidons worden veel gebruikt tijdens het sporten of bewegen. Bidons hebben hiernaast nog een voordeel. Ze lenen zich goed om te bedrukken met een logo tekst. Dit kan desgewenst geheel rondom in full color. Dit betekent dat er ook een afbeelding op de bidon gedrukt kan worden. Een mooie teamfoto, of foto van het bedrijfspand is dus zeker een optie om te drukken op een bidon. Bidons kunnen dus ook ingezet worden als promotiemiddel. Geef bijvoorbeeld een bedrukte bidons weg aan nieuwe werknemers of aan standbezoekers op een beurs. Een bedrukte bidon is een leuke giveaway en weer eens wat anders dan een pen of rugtasje. Ook voor sportverenigingen zijn bedrukte bidons een leuke item om te geven aan nieuwe leden.


Bidons online laten bedrukken


Als u bidons wilt bedrukken kunt u bij verschillende bedrijven terecht. Als we kijken naar een groot assortiment bedrukbare bidons voor een scherpe prijs, dan komen wij uit bij BudgetGift.nl. BudgetGift.nl biedt kwalitatief hoogwaardige bidons aan in verschillende soorten en maten. Hierdoor zit er altijd een bidon voor u tussen. Ook de echte Tacx bidons (onder andere veel gebruikt in de Tour de France) biedt BudgetGift.nl aan. Kortom, voor de aanschaf van bidons kunt u met een gerust hart terecht bij BudgetGift.nl. Liever eerst een vrijblijvende offerte of een sample ontvangen? Ook dat is geen probleem. Bestel nu uw snel bedrukte bidons online bij BudgetGift.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *