wo. dec 6th, 2023

Een lekker gebakje gaat er altijd wel in. De één heeft een passie voor bakken en doet ze het liefst zelf in de oven. De ander houdt meer van het opeten dan van het maken zelf, en daar is natuurlijk ook niets mis mee! Welk kamp jij ook van bent, houd je van chocolade, dan houd je zeker van een lekkere brownie. Als je in de buurt van Dordrecht bent, bezorgt de Remise deze persoonlijk met de fietskoerier naar je voordeur.

Een klassieke brownie is bijna niet te verpesten. Als je ze dus wilt gaan verkopen moet je jouw product op een andere manier zien te verkopen. Tegenwoordig kan het wat lastig zijn om met originele ideeën te komen. Je zou denken dat bijna alles al wel een keer is gedaan. Toch denk ik dat de brievenbus brownie een vrijwel uniek idee is. Heb je geen zin meer om in de keuken te staan en te bakken, én zie je de winkel ook niet meer zitten? Dan kun je tegenwoordig een brownie online bestellen! Hij wordt goed verpakt en opgestuurd in een dun pakje, zo valt hij de volgende dag als een speer door de brievenbus.

Een spraakmaker

Een brownie door de brievenbus bezorgen is best bijzonder. Een ideaal cadeau of een lekkernij helemaal voor jezelf, en je hoeft er de deur niet voor uit!

Dit is natuurlijk een hartstikke mooi verhaal en hele goede reclame voor de Remise. Deze service wordt door veel mensen heel erg gewaardeerd. De brownies die te bestellen en te verzenden zijn zien er piekfijn uit, en door de ruime keuze aan gebakjes zit er voor iedereen wel wat bij. De box met brownies en blauwe versiersels is een geweldig cadeau als er een baby’tje is geboren. Heel origineel en de kersverse papa en mama zullen zeker smullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *