wo. dec 6th, 2023
Alles wat je moet weten over een badkamermeubel op maat

Badkamermeubels bepalen voor een groot deel de uitstraling van je badkamer. Deze zijn namelijk erg aanwezig. Bovendien zijn deze in verschillende soorten en maten te krijgen. Zo zijn er ouderwetse badkamermeubels, maar ook heel moderne. Als je op zoek bent naar een meubel uit die laatste categorie, dan kun je bij Bathroom manufactory terecht voor een badkamermeubel op maat. De meubels zijn allemaal erg modern uitgevoerd.

Wat houdt een badkamermeubel op maat in?

Een badkamermeubel op maat, houdt in dat je kunt kiezen uit badkamermeubels van drie verschillende formaten. Er zijn badkamermeubels van 70 centimeter, van 90 centimeter of van 120 centimeter breed. De meubels van 70 centimeter zijn geschikt voor kleine badkamers, die van 90 centimeter voor iets grotere badkamers en de badkamermeubels van 120 centimeter kun je plaatsen in een erg grote badkamer. Je hebt dan genoeg ruimte of alle badkamerspullen van een heel gezin kwijt te kunnen.

In welke kleuren zijn de meubels te koop?

De badkamermeubels zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Wil je een strakke en moderne badkamer? Dan is een wit badkamermeubel een goede optie. Maar ook in eikenkleuren zijn de meubels beschikbaar. Als je een lichte badkamer wilt creƫren, is een eikenhouten badkamermeubel erg geschikt. Maar houd je meer van donkere kleuren in je badkamer, dan kun je ook voor een donkere eikenhouten badkamermeubel gaan. Welke kleur je ook kiest, deze zijn allemaal tijdloos.

Hoe wordt een badkamermeubel op maat gemaakt?

Je kunt een badkamer op maat maken door deze te configureren. Dit kun je eenvoudig zelf doen. Begin altijd met de breedte. Geef aan of je een meubel van 70, 90 of 120 centimeter breed wilt. Vervolgens kun je het model kiezen. Als je dit hebt gedaan, kun je aangeven of je er nog een spiegelkast of -paneel aan toe wilt voegen. Selecteer daarna de gewenste kleur en geef aan of je nog extra opties wilt toevoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *