wo. dec 6th, 2023

Het is altijd lastig om het perfecte relatiegeschenk te vinden. Het moet betaalbaar zijn, je wil ergens je stempel op kunnen drukken en het moet ook nog eens voor iedereen geschikt zijn. Niet iedereen is immers blij met alcohol en pennen en notitieblokjes zijn inmiddels toch ook wel een beetje passé. Laat daarom eens handdoeken bedrukken en geef deze als relatiegeschenk. Ook kun je een badlaken bedrukken.

Een handdoek in jouw huisstijl
Wanneer je handdoeken laat bedrukken als relatiegeschenk kun je ervoor kiezen de handdoeken geheel in je eigen huisstijl te houden. Door een kleur te kiezen die herkenbaar is voor je bedrijf en de handdoek te laten bedrukken met je bedrijfsnaam of logo, zullen je relaties steeds wanneer ze de handdoek gebruiken weer aan je herinnerd worden. Dit wil je natuurlijk graag als ondernemer, zodat je klanten weer bij je terug komen wanneer ze jouw producten of diensten nodig hebben.

Maak het persoonlijk
Je kunt er ook voor kiezen de handdoek juist helemaal persoonlijk op de ontvanger af te stemmen. Je kunt een kleur kiezen die bij diegene past, of kies een kleur die jouw bedrijf vertegenwoordigd. Met de bedrukking kun je de handdoek vervolgens erg persoonlijk maken. Je kunt iemand bedanken of bijvoorbeeld herinneren aan een bepaald project wat succesvol samen is afgerond. Hiermee toon je waardering naar de ontvanger toe en het laat zien dat je de moeite hebt genomen iets persoonlijks uit te zoeken.

Vul het aan
Vind je alleen een handdoek iets te karig als bedankje of relatiegeschenk? Je kunt een bedrukte handdoek natuurlijk goed gebruiken om iets anders mee in te pakken of om een pakket mee op te vullen. Vul de handdoek bijvoorbeeld met iets lekkers een flesje drank en gebruik de handdoek als milieuvriendelijke verpakking. Of doe het andersom en gebruik de handdoek juist als opvulmiddel om een kerstpakket of ander cadeaupakket mee op te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *